Bolk Safety International B.V. wordt onderdeel van Alert

10 oktober 2024

Bolk Safety International is een gerenommeerde partij op het gebied van bedrijfsveiligheid en heeft zich gespecialiseerd in het detacheren van Veiligheidskundigen. Met deze overname wordt Bolk Safety International onderdeel van Alert en treedt daarmee toe tot The Safety Network.

In de afgelopen 8,5 jaar is het team van Bolk Safety International uitgegroeid tot een hoogwaardige leverancier van Middelbaar- en Hoger Veiligheidskundigen, actief in Nederland, Duitsland en Noorwegen.

Voor de volgende stap van de organisatie Bolk Safety International heeft eigenaar Robert Bolk per 1 oktober 2024 aansluiting gezocht bij Alert en daarmee The Safety Network. Onderdeel van deze aansluiting is dat de aandelen van Bolk Safety International B.V. zijn gekocht door Alert B.V.

Bolk Safety International wordt daarmee integraal van Alert en zal per 1 januari ook verder gaan onder de naam Alert. Het bestaande team blijft met passie voor veiligheid de dienstverlening voortzetten voor de waardevolle klanten van Bolk Safety International en Alert.

Door de gebundelde krachten versterkt Alert niet alleen de positie van Bolk Safety International, maar breidt Alert ook de afdeling Bedrijfsveiligheid en Adviesaanzienlijk uit. Dit betekent dat Alert voortaan nóg beter in staat is om in te spelen op de toenemende vraag naar Veiligheidskundigen en dat Alert de klanten zowel kwantitatief als kwalitatief op een hoger niveau van dienst kan zijn.

Robert Bolk, eigenaar van Bolk Safety International, zegt hierover:

“Doordat Bolk Safety International B.V. behoorlijk uit zijn jasje is gegroeid en de workload voor mij alleen simpelweg te groot werd, zocht ik aansluiting bij een mooie partij waarin in Bolk Safety opgenomen kon worden. Met Alert B.V. en TSD Group heb ik de ideale partij gevonden. Ik zie deze overname als een mooie kans om verder te professionaliseren en zowel regionaal als internationaal verder te groeien.”

Rody Degeling, CEO TSD Group (eigenaar The Safety Network), vult aan: “Bolk Safety International heeft een zeer mooie positie opgebouwd in de veiligheidswereld. Met een groot netwerk van ervaren Veiligheidskundigen en een divers klantenbestand, is Bolk Safety International een waardevolle aanvulling op Alert en daarmee The Safety Network. Daarbij zijn we erg blij Robert weer te mogen verwelkomen bij Alert”.

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact op met Hans de Nas – Directeur Alert via hansdenas@wijzijnalert.nl.

Alert - focus op veiligheid, detacheert veiligheidspersoneel, geeft hoogwaardig veiligheidsadvies, en levert én onderhoudt veiligheidsmiddelen. Alert is op dit moment actief in het noordoosten van Nederland, waarbij zij het verlengstuk is van de veiligheidsorganisaties van haar klanten.

TSD Group, strategisch investeerder en eigenaar van The Safety Network, is een snelgroeiende groep van veiligheidsbedrijven in Nederland, België en Duitsland. Om te blijven groeien, investeert TSD Group in de bestaande bedrijven en is zij continu op zoek naar nieuwe organisaties die zich willen aansluiten bij de groep.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u helpen?

Neem contact op