EHBO

Eerste hulp komt altijd van pas!

Via onze EHBO cursussen leert u op de juiste manier eerste hulp te verlenen bij ongelukken of wanneer iemand onwel wordt. U krijgt kennis over doortastend en geruststellend handelen. Ook leert u slachtoffers te stabiliseren tot het moment dat professionele hulpverleners arriveren.

De Alert EHBO basisopleiding sluiten wij af met het examen Oranje Kruis. Voor her-certificering, of voor het zonder verdere verplichting leren van basisvaardigheden, is er een verkorte versie van deze cursus. De basisopleiding bestaat uit drie lesdagen, de herhalingscursus is één dag.

De basiscursus EHBO geven wij op onze les- en trainingslocatie aan de Heemskesweg in Delfzijl. Vanaf zes deelnemers is het ook mogelijk om de opleiding bij u op het bedrijf te verzorgen.

cursussen

EHBO Basisopleiding

De Alert EHBO basisopleiding sluiten wij af met het examen Oranje Kruis. Voor her-certificering, of voor het zonder verdere verplichting leren van basisvaardigheden, is er een verkorte versie van deze cursus. De basisopleiding bestaat uit drie lesdagen. Het lesboek dient eens per 2 jaar te worden herhaald. Dit kan in één dag per jaar of in 2 dagen per 2 jaar bijvoorbeeld.

» Bekijk cursus

Reanimatie + AED

Bij onze opleiding reanimatie- en AED leert de cursist snel en adequaat te handelen. In steeds meer openbare ruimten is de ‘Automatische Externe Defibrillator’ (AED)

» Bekijk cursus