Compleet veiligheidsconcept

Ook voor mijn bedrijf?

Alle bedrijven in Nederland zijn wettelijk verplicht om de veiligheid van personeel, klanten en producten te garanderen. Alert maakt de veiligheidsrisico’s binnen uw organisatie zichtbaar en biedt alle diensten en middelen om deze risico’s te vermijden en de veiligheid te borgen. Wij nemen samen met u de verantwoordelijkheid voor een complete aanpak met maar één doel: een volledige focus op veiligheid.

Naast advies leveren wij ook mensen en middelen om de veiligheid op uw werkvloer te verhogen. Alert detacheert deskundige veiligheidsmedewerkers en verhuurt en verkoopt veiligheidsproducten. Bovendien zijn wij een erkend bedrijf voor het geven van veiligheidsopleidingen en -trainingen aan uw medewerkers.

Bij Alert is veiligheid een manier van denken. Met al onze kennis en ervaring signaleren wij risico’s die anderen niet direct zien. Wij zetten deze voor u op een rij en adviseren hoe u deze structureel kunt voorkomen. In combinatie met onze andere diensten bieden wij een compleet veiligheidsconcept dat wij samen met u implementeren en waarborgen.

Wilt u weten wat wij voor úw bedrijf kunnen betekenen?

Bel of mail ons voor een deskundig advies!