Veiligheidsmiddelen en service

Voor welke situatie zoekt u veiligheidsmiddelen?

Alert levert en onderhoudt een groot assortiment veiligheidsmiddelen. Deze zijn bij ons te koop of te huur. Het aanbod is heel divers. Het gaat bijvoorbeeld om warmtebeeldcamera’s, gasdetectie-apparatuur, ademluchtapparatuur, digitale temperatuurmeters, bouwstroomverdelers, veiligheidsverlichting, portofoons, NEN 3140 testapparatuur en slangenbruggen. De producten kunnen bij ons worden afgehaald of wij brengen ze bij u op locatie.

Onze onderhoudsafdeling beschikt over eigen faciliteiten voor het keuren van elektrisch gereedschap, kleine blusmiddelen, trappen, ladders en rolsteigers, droge blusleidingen, ademluchtflessen, ademluchtcompressors en valbeveiligingen.

Onze onderhoudswerkzaamheden bestaan uit: het controleren en aanvullen van EHBO- en BHV-koffers, het kalibreren en bumptesten van gasmeetapparatuur, testen en reinigen van ademluchtmaskers, controleren van de ademluchtkwaliteit van ademluchtcompressors en het vullen van ademluchtflessen.

Onderstaand overzicht laat ons assortiment zien. Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag, neem dan rechtstreeks contact op met onze specialisten Ronald Brink of Jeroen Griever via nummer 0596 61 77 61. Zij stellen u gerichte vragen en adviseren vervolgens welke veiligheidsmiddelen u het beste kunt gebruiken.

Voor EHBO materialen neemt u rechtstreeks contact op met Peter Bolink: 06 295 80 597.